Sun. Apr 14th, 2024
  • Defi verovert de markt deze week en andere Defi-munten krijgen meer dominantie.
  • Bitcoin na een enorme daling schommelde om boven de $11500.
  • Crypto op de voorpagina van toonaangevende krantente blijven.

Bekijk de Crypto News Round-Up en vind wat opgewonden crypto handelaren, investeerders, en wat er volgende week zou kunnen gebeuren in de crypto markt.

Bitcoin Boven $11500

De grootste cryptocurrency heeft vandaag de dag een smalle trend in de marge van $11.200 tot $11.550 aangehouden. Bitcoin Future vreesde onder de $11.000 uit te glijden toen het op 27 augustus 2020 $11.190 bereikte, maar godzijdank schoot het omhoog. Ten tijde van de rapportage was de prijs van Bitcoin $11.521 met een positieve verandering van 0,93 procent.

Bitcoin Weekly Price| Coinmarketcap

De reden achter de sprong is de toespraak van de Fed Chairman, Jerome Powell. De voorzitter kondigde een meer soepele en ontspannen aanpak van de inflatie aan. Al snel daarna werd de markt opgestart met Bitcoin en goud dat zich na de dip in de afgelopen dagen herstelde.

Misschien wilt u dit lezen – 5 krankzinnige dingen die u kunt kopen met Bitcoins in 2020

Defi’s TVL heeft 8 miljard dollar overschreden

De groeiende DeFi-markt heeft opnieuw geleid tot de stijging van de Total Locked Value (TVL) die de laatste tijd de 8 miljard dollar heeft overschreden. De belangrijkste focus van het zich ontwikkelende verhaal in DeFi is een enorme sprong in DeFi token Aave (LEND). De penning was de afgelopen week voor bijna 48 procent getuige van een sprong met een dominantie van 18,99 procent.
<figuurklasse=”wp-block-image size-large”>

Defi TVL | DefiPulseAan de andere kant is yearn.finance (YFI) helemaal klaar om de grens van $20.000 te overschrijden, wat het allerhoogste van de prijs van Bitcoin is. Met een enorme sprong van 57,8 procent in de laatste 7 dagen, slaagde YFI-munt erin om de hoogste prijs te halen van $19.236,67 op het moment van de rapportage.

Lees meer over – Wat is de totale waarde die is vergrendeld in DeFi?

ConsenSys Acquired Quorum Platform

ConsenSys, een toonaangevend softwarebedrijf voor de blokketen, kondigde op 25 augustus 2020 de overname aan van Quorum, een ondernemingsvariant van de door J.P. Morgan ontwikkelde Ethereum-blokketen. Volgens de aankondiging zal ConsenSys zijn bestaande protocol samenvoegen met dat van Quorum, waarbij het beste van beide codebases wordt benut.

Naast de overname door ConsenSys heeft J.P.Morgan ook een investering gedaan met een strategie om haar ontwikkelaars te ondersteunen bij de aanleg van de volgende generatie netwerken. Dit zou de onderneming helpen om in de toekomst efficiëntere tools te lanceren.

IMF’s Video over Cryptocurrencies liet de massa’s niet onder de indruk

Een oude, 2 minuten durende video die oorspronkelijk in 2018 werd gepubliceerd, werd opnieuw door het IMF op zijn twitteraccount geplaatst. De video verwees naar cryptocurrencies als de ‘volgende stap in de evolutie van het geld’.

Hoewel de video miljoenen views en duizenden likes wist te verzamelen, gingen de recensies door met het kritiseren van de informatielacunes en misleidende termen. De video werd gepubliceerd zonder behoorlijk onderzoek en vermeldde niet de belangrijke terminologieën van cryptokringen.

Polkadot verwacht top 3 blockchain

te worden
Polkadot (DOT) heeft veel munten in minder dan een week overtroffen en heeft 200 procent meer bereikt en daarom verwachten de beste crypto-analisten nog meer in de toekomst. Momenteel is de digitale activa gerangschikt nr. 6 op CoinGecko volgens de marktkapitalisatie.

DOT | CoingeckoOnlangs heeft Acala, een DeFi start-up die voortbouwt op de Polkadot-blokketen, een eenvoudige overeenkomst van 7 miljoen dollar gesloten voor toekomstige penningen (SAFT) onder leiding van Pantera Capital. Andere investeerders zijn onder andere 1confirmation, Arrington, XRP Capital, ParaFi Capital, Coinfund en Spartan Capital.

Ook weten – Hoe te investeren in Defi, een Gedetailleerde Gids

Cryptoreclame domineert voorpagina

De crypto-advertenties die in verschillende platformen verschijnen, groeien tegenwoordig. Onlangs stond op de voorpagina van Apple Daily, een grote krant in Hong Kong, een advertentie op Bitcoin waarin stond: ‘Bitcoin zal je nooit dumpen’.

Bitcoin Ad in Hong Kong Apple Daily Publication promoot Bitcoin As Beyond Government Control | Blockchain News
Bitcon Ad | (Ref) scmp.com

.
Naast de Apple Daily waren de andere kranten met crypto-advertenties de Financial Times en de Economic Times of India. In de Financial Times stond Michael Novogratz Acer’s Galaxy Digital, die de hele eerste pagina met een kopje bedekte,

“Nu is het tijd om te investeren in Bitcoin. In Uncertain Times is Bitcoin een hedge-onafhankelijke van de hegemonie”

.
SkyNews op Twitter: "FINANCIAL TIMES FRONT PAGE: Bitcoin-record zorgt voor onrust onder de traditionele marktplaatsen #skypapers... "

Een andere toonaangevende krant van India, Economic Times of Bengaluru editie promoot een Indiase Cryptocurrencyency exchange Bitbns.

Al met al een bemoedigende week voor de cryptos, met Bitcoin weer in de race om de 12.000 dollar te halen. Bovendien hebben veel andere opkomende altcoins en DeFi-munten ook krantenkoppen weten te verzamelen.

Wat staat er te wachten op de cryptos in de volgende week? Laten we het op Twitter bespreken.

By admin