Wed. Oct 4th, 2023

Bitcoin Cash drabbades av ett bakslag när köpare försökte pressa priserna över $ 260-motståndet. Idag har myntet fallit till $ 243 lågt men det handlas över $ 253 högt i skrivande stund.

Trots uppdelningen återhämtade sig myntet snabbt över $ 250-stödet

BCH är på rätt väg eftersom priset är högre än SMA: erna, vilket tyder på att myntet kommer att återuppta en ny trend på uppåtsidan. När köpare bryter motståndet på $ 260 på ett övertygande sätt kommer BCH att hamna över $ 280-höjden.

Momentet kommer att sträcka sig till $ 300 högt. Icke desto mindre måste köpare upprätthålla den hausseartade momentum över $ 250-stödet för återupptagande av uppåtgående momentum. Å andra sidan, om björnarna bryter under $ 250-stödet, kommer försäljningstrycket att återupptas. Det är den nedåtgående trenden som sträcker sig till lägsta $ 243 eller $ 238. Under tiden svänger BCH över $ 250-stödet eftersom tjurar och björnar är obeslutna om riktningen på marknaden.

Avläsning av Bitcoin Cash-indikator

Bitcoin Cash ligger fortfarande över 80% -området för den dagliga stokastiska. Det indikerar att myntet befinner sig i den överköpta regionen. På den prisnivån kommer sannolikt säljare att dyka upp för att sänka priserna. Men på en trendmarknad kanske de överköpta förhållandena inte håller när priset börjar stiga. Myntet kommer sannolikt att stiga eftersom prisstaplarna ligger över SMA.

Vad är nästa steg för Bitcoin Cash?

Krypton fluktuerar över supportnivån på $ 250. Priset kommer att fortsätta att falla om supporten bryts. I dagens nedåtgående trend testade den återdragna ljuskroppen 61,8% Fibonacci retracement nivå. Implikationen är att marknaden kommer att sjunka ytterligare till 1.618 Fibonacci-förlängningsnivå. Det är lägst $ 230.

By admin